Jag måste tacka

Mannen från skogarna har legat till sig och fått ett eget liv. Jag ser gamla inlägg läsas gång på gång, och vissa av dem få kommentarer. Pressen att skriva inlägg är totalt noll, och det betyder att jag bara skriver det jag verkligen känner för.

Den mest lyckade inkarnationen av min blogg hittills. Ja, jag har skrivit om det förr. Men för mig är det en härlig känsla att undvika misstaget som ledde till gångna bloggars undergång.

Den här gången är det stabilt, kravlöst, och jag känner en munter känsla av att ha återkommande besökare som Daniel och Katten (och ni andra som inte skriver kommentarer så ofta). Tack för att ni förgyller bloggen!

Det är nog mycket att jag accepterat mig själv som person fullt ut som spelar in. Färre konflikter mellan mina olika sidor, och mer bekvämlighet att vara den jag är just nu.

Den här bloggen lever sitt eget liv. Med nära 1000 inlägg finns det en del att botanisera i. Det som lockar mest tycks vara ämnena överlevnad i skog och mark, sex (i skogen), prostitution och tinandet av frusna vattenledningar. För nytillkomna läsare kan jag berätta att mängden inlägg beror på att jag importerat det mesta från mina tidigare bloggar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s