Klipp av

”Om du vill sväva som en örn ska du inte omge dig med kalkoner”, en enkel sanning.

Får du allt som oftast förklara dig och försvara dig mot kommentarer kring vad du gör och vem du är? Vinner du något på det rör det sig om sund kritik, men i andra fall – om tvivel väcks och irritation sjuder i ditt blod – varför stå ut med en sådan behandling? Klipp bort banden till energitjuvarna i ditt liv, eller konfrontera dem med krut och eld – om de är värda det.

Var och en borde umgås med människor som tolererar dig för den du är, uppmuntrar dig och retar ditt intellekt på ett konstruktivt sätt. En fördel om de inte alls har samma inriktning och färdigheter, men det är ju inget krav. Omge dig med människor som får dig att må bra, och som accepterar det oacceptabla ibland – riktiga vänner.

Förståsigpåare och pessimister i familj och bekantskapskrets kan punktera de bästa av idéer. En lärdom, oavsett om du är entreprenören eller den med de goda råden.

Annonser

En reaktion på ”Klipp av

  1. Jävligt bra skrivet! Själv kan jag tycka att livet i stort gàr ut pà att försvara sig hela tiden, dà jag är en opraktisk, heterosexuell man, drömmare och teoretiker, men faktiskt en jävel pà att spela gitarr, vilket ibland till min förtjusning fàr just personer som kan hantera diverse verktyg att tappa hakan, ha ha! Nu i fyrtioàrsàldern ska jag ta körkort, och det ska bli intressant att sedan byta däck och se hur jag kommer att tappa ansiktet i vanlig ordning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s